Αρχική > ανακοινώσεις, ειδήσεις > “ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ»

“ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ»

31 Ιανουαρίου 2011 Σχολιάστε Go to comments

Προσπάθησαν να καταργήσουν απόφαση Γενικής Συνέλευσης για απεργία, με απόφαση ΔΣ! Ο λόγος για την συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΠΑΣΚΕ, αλλά και της ΔΑΚΕ στο χώρο των εφοριακών, οι οποίοι σύμφωνα με 5 παρατάξεις στον κλάδο από ολόκληρη την Ελλάδα, προσπάθησαν να σαμποτάρουν τη σημερινή απεργία στις εφορίες. Φαίνεται ότι όσο οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι δίνουν γη και ύδωρ στους επιχειρηματίες, την ΕΕ και το ΔΝΤ, άλλο τόσο οι απεσταλμένοι τους στο συνδικαλιστικό κίνημα θα προσπαθήουν με κάθε τρόμο να καταστείλουν οποιαδήποτε προσπάθεια του κόσμου της εργασίας να  διεκδικήσει τα δικαιώματά του…

 

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες /φοι

Είναι περισσότερο προφανές από ποτέ, ότι η επίθεση που έχει εξαπολυθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ & τη μισητή ΤΡΟΪΚΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση – ΔΝΤ – ΕΚΤ), έχει σαν στόχο το μόνιμο & οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με κάθε «κοινωνικό»- «εργασιακό» δικαίωμα των εργαζομένων σε οποιοδήποτε τομέα – κλάδο – επιχείρηση ή υπηρεσία.

Οι συνδικαλιστικές κινήσεις που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, από την πρώτη στιγμή είχαμε αναδείξει την ανάγκη οι εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ.να μην έχουν καμιά εμπιστοσύνη στις δήθεν «υπεύθυνες ηγεσίες» της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.- ΑΔΕΔΥ κλπ, γιατί όχι μόνο δεν μπορούν αλλά & δεν θέλουν να οργανώσουν νικηφόρους αγώνες, για την υπεράσπιση -πόσο μάλλον για τη διεύρυνση- των εργασιακών & ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Φαίνεται όμως πως ο «προληπτικός» ρόλος τους, στον κατευνασμό των αντιδράσεων των συναδέλφων δεν είναι αρκετός, ώστε να μην εκδηλωθούν κινητοποιήσεις μετά τις σαρωτικές αλλαγές πού επιβάλλει ο λεγόμενος «φορολογικός Καλλικράτης»

Γι’ αυτό πέρασαν στον ανοικτά «κατασταλτικό» ρόλο:

 

Την Τρίτη 25/1 η Γεν. Συνέλευση του συλλόγου Αττικής– Κυκλάδων αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για τις 31 Γενάρη με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπ. Οικονομικών καί την σύγκλιση εκ νέου έκτακτης γενικής συνέλευσης με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχέδιου.

Η απόφαση ψηφίστηκε σχεδόν από όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως συνδικαλιστικής τοποθέτησης πλην της ΠΑΣΚΕ που αποχώρησε από την αίθουσα (όχι όμως & από το προεδρείο).

Στις 27/1/11 το Δ.Σ. του Συλλόγου, με μια κατάπτυστη ενέργεια προσπάθησε νά «κατάργησει» την απόφαση της Γενικής συνέλευσης– χρησιμοποιώντας γελοία επιχειρήματα του στυλ ότι «μεμονωμένες ενέργειες & αποσπασματικές κινήσεις συλλόγων δεν βοηθούν στην ενότητα & αποτελεσματικότητα του αγώνα μας» ενώ προσπάθησαν να χρυσώσουν το χάπι υποβάλλοντας «αίτημα προς την ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. να προκυρήξει Πανελλαδική απεργία».

Αν η κινητοποίηση ενός συλλόγου με μέλη 5.000 εργαζόμενους είναι «μεμονωμένη & αποσπασματική» ενέργεια, όταν μάλιστα την επομένη της Γ.Σ. ανακοινώθηκε το προσχέδιο του φορολογικού, τότε η « καταδίκη»κάθε κινητοποίησης από πλευράς Δ.Σ. και η απεργοσπασία είναι «συνολική απάντηση»;

Τα Διοικητικά συμβούλια ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορούν να καταργήσουν αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων, που είναι οι αυθεντικότεροι εκφραστές της θέλησης των συναδέλφων. Η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ βρίσκεται προφανώς σέ «διατεταγμένη υπηρεσία». Το αποδεικνύουν & μια σειρά άλλες ενέργειες :

– Πρόταση της ΠΑΣΚ- Εφοριακών Ν. Θεσν/κης – Χαλκιδικής για πέρασμα των «Κτηματικών-Υπηρεσιών» στις Περιφέρειες

– Πρόταση του ΔΣ του συλλόγου Θεσν/κης-Χαλκ/κής για συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. του Νομού από 25 σε 11

– Αποδοχή από το Γεν. Συμβούλιο της ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ. το Σεπτέμβριο του ’10 της κατάργησης των μικρών Δ.Ο.Υ. που «δεν βγάζουν ούτε τα έξοδά τους» κλπ, κλπ.

Τήν ενέργεια της ΠΑΣΚΕ στο σύλλογο Αττικής,την σιγόνταρε ουσιαστικά η ΔΑΚΕ γεγονός αναμενόμενο άλλωστε με την ψευτοαντιπολίτευση της καρέκλας πού ασκεί.

 

Ευθύνη έχουν και οί παρατάξεις ΔΑΣ&ΑΣΚΙ πού με τις παλινωδίες τους και τις αντιφάσεις τους για 3 ολόκληρες ημέρες,αντί νά ενημερώσουν τους εργαζόμενους και να καλέσουν στην απεργία στις 31/1,προτίμησαν με την στάση τους :

1) Nά νομιμοποιήσουν το Δ.Σ. του συλλόγου, να ζητήσει «κάλυψη» από την ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.

2) Να εκδώσουν ανακοινώσεις-καταγγελίες,καλώντας σε νέα ενότητα και σέ γεν.συνέλευση.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ………ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ….ΠΑΛΙ….ΠΑΛΙ;

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Ελάχιστες φορές στο κλάδο μας έχει παρθεί απόφαση από γενική συνέλευση για απεργία.

Με την αποφασή τους οί εργαζόμενοι των Δ.Ο.Υ της Αττικής, έδειξαν στην πράξη την θελησή τους να εκφραστούν και να κινητοποιηθούν ενωμένοι μέσα από μαζικές-συλλογικές διαδικασίες. Η ενότητα λοιπόν εκφράστηκε και δεν μπορεί να υποκατασταθεί

αυτή η κινηματική διαδικασία ούτε από το Δ.Σ. ούτε από τις όποιες ανακοινώσεις παρατάξεων πού καλούν σε μια ενότητα γύρω από τον εαυτό τους, για να κάνουν τι;

Νέα γενική συνέλευση;

Η απόφαση της γενικής συνέλευσης της 25/1, μιλάει ήδη για έκτακτη γενική συνέλευση με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχέδιου.

Αν η απόφαση πού θα πάρει η νέα γενική συνέλευση είναι απεργιακή κινητοποίηση,δεν θα

συναντήσει πάλι τον ίδιο απεργοσπαστικό μηχανισμό από το Δ.Σ;

 

Μέχρι πότε ΑΣΚΙ & ΔΑΣ θα περιορίζονται στην καλύτερη περίπτωση σε μια διαμαρτυρία ?

Κατά πόσο η ατολμία & η ανάθεση στους “επαγγελματίες αντιπροσωπευτές” των αγώνων

ταιριάζουν με την «ανυπακοή & απειθαρχία»;

Κατά πόσο η επίκληση της «ενότητας» & της «αγωνιστικής επαγρύπνησης» γύρω από το τίποτα ,είναι η απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε?

Νόμιμη είναι η απεργία- Παράνομη η απόφαση του Δ.Σ.

Καλούμε τους συναδέλφους των Δ.Ο.Υ της Αθήνας να πάρουν την υλοποίηση της απόφασης για απεργία στα χέρια τους.Οί εργαζόμενοι δεν έχουν καμμία ευθύνη για το γεγονός ότι το Δ.Σ. δεν κοινοποίησε την απόφαση στην εργοδοσία.

 

Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι το «φορολογικό νομοσχέδιο» – με τον επικείμενο «φορολογικό Καλλικράτη» (που σημειωτέον χρειάζεται μόνο υπουργική απόφαση για νά υλοποιηθεί -αρ6 Ν3845/10- γι’ αυτό & η αναδιάρθρωση υπηρεσιών του Υπουργείου δεν περιλαμβάνεται αναλυτικά στο προσχέδιο του φορολογικού) , θα διαμορφώσει ένα εντελώς νέο τοπίο στις υπηρεσίες του Υπουργείου, με τα δικαιώματά μας , τις εργασιακές μας σχέσεις, τους μισθούς, ακόμη & τις ίδιες τις θέσεις εργασίας μας , να μπαίνουν στον προκρούστη του «μνημονίου» & της μόνιμης λιτότητας.

 

Όσοι κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν & δεν συμβάλλουν στην άμεση οργάνωση της αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς, δίνουν πολύτιμο χρόνο στον αντίπαλο.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ – Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΥΚΛΑΔΩΝ τηλ. 6973382905

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ τηλ. 6937087198

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ τηλ. 6937479789

“ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ” ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ–ΠΕΛΛΑΣ–ΠΙΕΡΙΑΣ τηλ. 6974541520

“ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ” ΣΥΛ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ–ΧΑΛΚ/ΚΗΣ–ΚΙΛΚΙΣ τηλ. 6932748587

 

28 Γενάρη 2011

 

 

ΧΡΟΝΙΚΟ  ΕΝΟΣ  ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΗΓΕΣΙΑ-ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Συναδέλφισσες /φοι

Είναι περισσότερο προφανές από ποτέ ,ότι η επίθεση που έχει εξαπολυθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ & τη μισητή ΤΡΟΪΚΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση – ΔΝΤ – ΕΚΤ) , έχει σαν στόχο το μόνιμο & οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με κάθε «κοινωνικό» – «εργασιακό» δικαίωμα των εργαζομένων σε οποιοδήποτε τομέα – κλάδο – επιχείρηση ή υπηρεσία.

Οι συνδικαλιστικές κινήσεις που υπογράφουμε  αυτό το κείμενο, από την πρώτη στιγμή είχαμε αναδείξει την ανάγκη οι εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ.να μην έχουν καμιά εμπιστοσύνη στις δήθεν «υπεύθυνες ηγεσίες» της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.- ΑΔΕΔΥ κλπ , γιατί όχι μόνο δεν μπορούν αλλά & δεν θέλουν να οργανώσουν νικηφόρους αγώνες, για την υπεράσπιση -πόσο μάλλον για τη διεύρυνση- των εργασιακών & ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Φαίνεται όμως πως ο «προληπτικός» ρόλος τους, στον κατευνασμό των αντιδράσεων των συναδέλφων δεν είναι αρκετός,ώστε να μην εκδηλωθούν κινητοποιήσεις μετά τις σαρωτικές αλλαγές πού επιβάλλει ο λεγόμενος «φορολογικός Καλλικράτης»

Γι’ αυτό πέρασαν στον ανοικτά «κατασταλτικό» ρόλο:

Την Τρίτη 25/1 η Γεν. Συνέλευση του συλλόγου Αττικής – Κυκλάδων αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για τις 31 Γενάρη με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπ. Οικονομικών καί την σύγκλιση εκ νέου έκτακτης γενικής συνέλευσης με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχέδιου.

Η απόφαση ψηφίστηκε σχεδόν από όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως συνδικαλιστικής τοποθέτησης πλην της ΠΑΣΚΕ που αποχώρησε από την αίθουσα (όχι όμως & από το προεδρείο).

Στις 27/1/11 το Δ.Σ. του Συλλόγου,με μια κατάπτυστη ενέργεια προσπάθησε νά «κατάργησει» την απόφαση της Γενικής συνέλευσης – χρησιμοποιώντας γελοία επιχειρήματα του στυλ ότι «μεμονωμένες ενέργειες & αποσπασματικές κινήσεις συλλόγων δεν βοηθούν στην ενότητα & αποτελεσματικότητα του αγώνα μας» ενώ προσπάθησαν να χρυσώσουν το χάπι υποβάλλοντας «αίτημα προς την ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. να προκυρήξει Πανελλαδική απεργία».

Αν η κινητοποίηση ενός συλλόγου με μέλη 5.000 εργαζόμενους είναι «μεμονωμένη & αποσπασματική» ενέργεια,όταν μάλιστα την επομένη της Γ.Σ. ανακοινώθηκε το προσχέδιο του φορολογικού,τότε η « καταδίκη»κάθε κινητοποίησης από πλευράς Δ.Σ. και η απεργοσπασία είναι «συνολική απάντηση»?

Τα Διοικητικά συμβούλια ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορούν να καταργήσουν αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων, που είναι οι αυθεντικότεροι εκφραστές της θέλησης των συναδέλφων.Η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ βρίσκεται  προφανώς σέ «διατεταγμένη υπηρεσία». Το αποδεικνύουν & μια σειρά άλλες ενέργειες :

Πρόταση της ΠΑΣΚ-Εφοριακών Ν. Θεσν/κης – Χαλκιδικής για πέρασμα των «Κτηματικών-Υπηρεσιών» στις Περιφέρειες

Πρόταση του ΔΣ του συλλόγου Θεσν/κης-Χαλκ/κής για συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. του Νομού από 25 σε 11

Αποδοχή από το Γεν. Συμβούλιο της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. το Σεπτέμβριο του ’10 της κατάργησης των μικρών Δ.Ο.Υ. που «δεν βγάζουν ούτε τα έξοδά τους» κλπ, κλπ.

Τήν  ενέργεια της ΠΑΣΚΕ στο σύλλογο Αττικής,την σιγόνταρε ουσιαστικά η ΔΑΚΕ γεγονός αναμενόμενο άλλωστε με την ψευτοαντιπολίτευση της καρέκλας πού ασκεί.

Ευθύνη έχουν και οί  παρατάξεις ΔΑΣ&ΑΣΚΙ πού με τις παλινωδίες τους και τις αντιφάσεις τους για 3 ολόκληρες ημέρες,αντί νά ενημερώσουν τους εργαζόμενους και να καλέσουν στην απεργία στις 31/1,προτίμησαν με την στάση τους :

1)Nά νομιμοποιήσουν το Δ.Σ. του συλλόγου, να ζητήσει «κάλυψη» από την ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.

2)Να εκδώσουν ανακοινώσεις-καταγγελίες,καλώντας σε νέα ενότητα και σέ γεν.συνέλευση.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ………ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ….ΠΑΛΙ….ΠΑΛΙ?

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Ελάχιστες φορές στο κλάδο μας έχει παρθεί απόφαση από γενική συνέλευση για απεργία.

Με την αποφασή τους οί εργαζόμενοι των Δ.Ο.Υ της Αττικής,έδειξαν στην πράξη την θελησή τους να εκφραστούν και να κινητοποιηθούν ενωμένοι μέσα από μαζικές-συλλογικές διαδικασίες.Η ενότητα λοιπόν εκφράστηκε και δεν μπορεί να υποκατασταθεί

αυτή η κινηματική διαδικασία ούτε από το Δ.Σ.ούτε από τις όποιες ανακοινώσεις παρατάξεων πού καλούν σε μια ενότητα γύρω από τον εαυτό τους,για να κάνουν τι ?

Νέα γενική συνέλευση?

Η απόφαση της γενικής συνέλευσης της 25/1,μιλάει ήδη για έκτακτη γενική συνέλευση με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχέδιου.

Αν η απόφαση πού θα πάρει η νέα γενική συνέλευση είναι απεργιακή κινητοποίηση,δεν θα

συναντήσει πάλι τον ίδιο απεργοσπαστικό μηχανισμό από το Δ.Σ ?

Μέχρι πότε ΑΣΚΙ&ΔΑΣ θα περιορίζονται στην καλύτερη περίπτωση σε μια διαμαρτυρία ?

Κατά πόσο η ατολμία & η ανάθεση στους “επαγγελματίες αντιπροσωπευτές” των αγώνων

ταιριάζουν με την «ανυπακοή & απειθαρχία»?

Κατά πόσο η επίκληση της «ενότητας» & της «αγωνιστικής επαγρύπνησης» γύρω από το τίποτα ,είναι η απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε?

Νόμιμη είναι η απεργία-Παράνομη η απόφαση του Δ.Σ.

Καλούμε τους συναδέλφους των Δ.Ο.Υ της Αθήνας να πάρουν την υλοποίηση της απόφασης για απεργία στα χέρια τους.Οί εργαζόμενοι δεν έχουν καμμία ευθύνη για το

γεγονός ότι το Δ.Σ. δεν κοινοποίησε την απόφαση στην εργοδοσία.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι το «φορολογικό νομοσχέδιο»  – με τον επικείμενο «φορολογικό Καλλικράτη» (που σημειωτέον χρειάζεται μόνο υπουργική απόφαση για νά υλοποιηθεί -αρ6 Ν3845/10- γι’ αυτό & η αναδιάρθρωση υπηρεσιών του Υπουργείου δεν περιλαμβάνεται αναλυτικά στο προσχέδιο του φορολογικού) , θα διαμορφώσει ένα εντελώς νέο τοπίο στις υπηρεσίες του Υπουργείου , με τα δικαιώματά μας , τις εργασιακές μας σχέσεις , τους μισθούς , ακόμη & τις ίδιες τις θέσεις εργασίας μας , να μπαίνουν στον προκρούστη  του «μνημονίου» & της μόνιμης λιτότητας.

Όσοι κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν & δεν συμβάλλουν στην άμεση οργάνωση της αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς, δίνουν πολύτιμο χρόνο στον αντίπαλο.

Η  ΔΥΝΑΜΗ  ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ   –   Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

ü “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΥΚΛΑΔΩΝ τηλ. 6973382905

ü “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ τηλ. 6937087198

ü “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ τηλ. 6937479789

ü “ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ” ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ–ΠΕΛΛΑΣ–ΠΙΕΡΙΑΣ τηλ. 6974541520

ü “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ” ΣΥΛ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ–ΧΑΛΚ/ΚΗΣ–ΚΙΛΚΙΣ τηλ. 6932748587

28 Γενάρη 2011

Advertisements
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s